SALARISADMINISTRATIE
VAN OZD salaris

Salarisadministratie OZD salaris

Salarisadministratie is op de eerste plaats zorgen dat uw medewerkers maandelijks een loonstrook krijgen en dat u, als werkgever, een overzicht van de netto salarissen en de ingehouden loonheffingen die moeten worden betaald.

Wij maken hiervoor gebruik van het softwarepakket Loon Online. Dit is een mooi, eenvoudig pakket met alle functionaliteiten die nodig zijn om de loonafspraken fiscaal goed te verwerken. Uw medewerkers krijgen elke maand een loonstrook in hun digitale postbus. Op de loonstrook kunnen zij precies nazien welke bedragen er zijn ingehouden op het brutoloon en wat het nettoloon is in de betreffende periode die zij ontvangen.

Als werkgever heeft u een eigen digitale postbus en ontvangt u een overzicht van de salarissen en de loonheffingen die moeten worden uitbetaald. Daarbij wordt ook de loonjournaalpost van de loonperiode verstuurd. Deze kunt u overnemen in uw boekhouding waarmee ook uw financiële administratie op orde is. De digitale postbus is overal bereikbaar met een internetverbinding. En heeft u meteen uw salarisdossier compleet en beschikbaar.

De prijs per loonstrook is gebaseerd op een staffel van het aantal medewerkers die verloond moeten worden. De prijzen kunt u terugvinden op ons prijsoverzicht.

“Eenvoudige de salarisadministratie uitbesteden. Loonstroken, jaaropgave, loonheffing, etc overzichtelijk in een persoonlijke online portal. OZD salaris is hiervoor de juiste partner die snel schakelt. “

SALARISADMINISTRATIE
DIE LOONT?

Blije medewerkers dragen bij aan een gezonde organisatie.
Meer weten wat in uw situatie het beste is?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

OZD salaris: uw partner voor salarisadministratie!